image/svg+xml

Svenskt företag

image/svg+xml

Snabb leverans 2-5 arbetsdagar

Fri frakt över 179 kr

Klarna Payment Badge

Betala säkert med klarna

echo do_shortcode( '[free_delivery_text]');

Fri frakt över 179 kr

Om oss

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 30 omdömen
Ett bra företag. Hade lite strul med beställning men de fixade det snabbt och smidigt och jag fick även lite extra för besvär. Produkter med ett rimligt förhållande pris - kvalitet. Rekommenderar!
Al Me
Al Me
21 Mars 2023
Roligt med nya fina pennor. Supernöjd
Caroline Eriksson
Caroline Eriksson
21 Mars 2023
Whiteboardpennor med klara färger. Jättebra!
Elin Billström
Elin Billström
21 Mars 2023
Härliga färger!!!
Malin Sundelin
Malin Sundelin
21 Mars 2023

Om verksamheten

Swefrix är ett svenskt bolag som drivs av ett team, vars visioner är att tillförse detaljhandeln med innovativa skivbordsprodukter till oslagbara priser. Försäljning sker via e-handeln.

Vi tror starkt att en avgörande faktor till att inlärning och memorering underlättas av att anteckna för hand och ett flertal studier verifierar detta. Swefrix har därför tagit fram friktionspennor som optimerar och strukturerar dina anteckningar, dels via de högkvalitativa färgerna, men även med hjälp av det älskade friktionssuddet som minskar kladdet.

Jönköping bro & spira

Om vår produkt

Swefrix friktionspenna använder termokromiskt bläck som blir transparent vid höga temperaturer (≥60°C) varpå ursprungsfärgen återkommer vid kylda tempertaurer (en stund i ≤ -10°C).

När pennans radertopp gnids mot en pappersyta bildas en omedelbar upphettning som skymmer bläcket. Den raderbara friktionspennan opererar alltså med friktion som omvandlar kinetisk energi till termisk energi.